SUSHI & POKé HOUSE

SUSHI & POKé HOUSE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 503 beoordelingen
16 mrt 2020 om 7:40 Mijn favoriete Poké bowl & sushi afhaalrestaurant, altijd lekker!
14 mrt 2020 om 1:01 Vers en lekker. Sneller bezorgd dan verwacht en helemaal compliant met Coronavirusvoorschriften. Top!
13 mrt 2020 om 22:12 Ik ben een fan van Oika, maar als ik het wil laten bezorgen dan ben ik een fan van jullie. Dus echt een aanrader ! 5 sterren zijn dan ook echt verdient, ga zo door !
13 mrt 2020 om 21:18 alwéér duurde de bezorging een eeuwigheid. Ik ga hier niet meer bestellen omdat we steeds sacharijnig van het lange wachten worden
12 mrt 2020 om 21:44 Eten perfect. Levertijd werd keurig over gebeld. Perfect!
11 mrt 2020 om 8:57 het smaakte heerlijk en was voldoende.
10 mrt 2020 om 19:19 Normaal geen klachten maar laatste twee of 3 keer wel erg kleine porties tov eerder. Ook vandaag extra besteld maar echt minder gekregen dan normaal. Helaas! Ook nog ingrediënt vergeten
8 mrt 2020 om 20:54 Helemaal top! Heel snel en top geleverd.
7 mrt 2020 om 14:30 Duurde erg lang en weinig smaak
3 mrt 2020 om 20:09 Timemanagement is altijd een dingetje. Voor opening besteld en nog te laat bezorgd. Verder lekkere sushi en vriendelijke bezorgers
2 mrt 2020 om 10:41 Prima maar niet echt bijzonder.. ik verwacht iets hoger kwaliteit voor so scherpen prijs plus bezorger gevraagt plaats van bedraag te betalen bijpassen bedrag, ja kind van 10 jaar heft wel di bedrag betaald!! Niet neetjes
29 feb 2020 om 20:19 Top poke bowl